Tietoa meistä

Art Hekkala on metsäkoneyritys Kone Hekkala Oy:n luova puoli. (Riina Puurunen/Koillissanomat).  Arja työllistyy monipuolisella tekemisellään Art Hekkalan kautta. 

Ideat tuotteisiimme kumpuavat elämän varrella nähdyistä jutuista ja mielen sopukoihin jääneistä muistoista. Tykkäämme myös tuunata ja tehdä uusia versioita jo olemassa olevista jutuista. Usein ideat ja tuotteet lähtevät myös kehittymään ihmisten ilmaisemasta tarpeesta. Koristelujen ja tuotteiden aiheet ovat usein hyvin luonnonläheisiä, mihin varmasti vaikuttaa se, että luonto on iso osa elämäämme.

Käsillä tekeminen ja tuotteiden valmistaminen monine vaiheineen tuottavat hyvää mieltä. Luova ajattelu ja käsillä tekeminen ovat myös hyvää vastapainoa lastemme kanssa viettämällemme ajalle.

Ville tekee metsäkoneurakoinnin ohella myös omia suunnitelmiaan ja tilaustuotteita metallista. Rauta muotoutuu hänen käsissään tarvittavaksi kappaleeksi plasmaleikkurilla ja hitsaamalla. Kannattaa siis kysäistä häneltä erikoisempiakin rautaosia (puh 0400 255527).

Arja Hekkala
Arja Hekkala

Linkkejä: