Palvelumme

Metallituotteet

Luonto- ja eläinaiheisia siluettikuvia. Numero- ja nimikylttejä. Siluettikuvia seinälle taustavalolla tai ilman valoa.             Tuotteita, joissa yhdistämme metallia ja puuta, kuten halonkantotelineet.

Puutuotteet

Käyttöesineitä ja sisutustuotteita. Kylttejä puusta. Leikkuulautoja, joihin on kaiverrettu eläinaiheinen polteltu kuva toiselle puolelle. Harmaantuneesta laudasta tehdyt tuotteet. Puhdistetut ja/tai tuunatut vanhat ikkunanpokat.

Mittatilaustuotteet

Suunnittelemme ja toteutamme yksilöllisiä tuotteita asiakkaan haluamalla aiheella, kuvalla tai logolla. Myös jo valmiista tuotteestamme saa yksilöllisen esimerkiksi lahjaksi, lisäämällä siihen nimen tai jonkin muun henkilökohtaisen lisäjutun.

Muu osaaminen

Ammattitaitoa ja koulutus löytyy myös muuraus- ja talonrakennustöihin. Tällä hetkellä kuitenkin pienten lastemme vaatima aika rajoittaa isompien ja pidempien projektien vastaanottamista.

Kokemusta ja ammattitaitoa löytyy lisäksi ompelutöihin sekä huonekalujen verhoiluun.

Myynti ja markkinointi

https://www.arthekkala.fi/

Facebook Art Hekkala


Myymme valikoimassamme olevia tuotteitamme suoraan henkilökohtaisesti. Yksilöllisiä tilaustuotteita teemme ja toimitamme erillisen sopimuksen mukaan.

Olemme myös kiinnostuneita yhteydenotoista esim. yritysten liikelahjojen tai jälleenmyynnin suhteen.


Yhteydenotot puhelimitse Arja Hekkala 040 5070 375 tai sähköpostilla arja.hekkala@arthekkala.fi